Să trăim ca-n Europa!

Produsele moldovenești expuse la Târgului Internațional de Caritate din Sofia

Produsele moldovenești expuse la Târgului Internațional de Caritate din Sofia

06/12/2016
|
0 Comments
|

La 4 decembrie 2016, echipa Ambasadei Republicii Moldova în Bulgaria a participat la cea de-a XXII-a ediție a Târgului internațional de Caritate din Sofia. În anul curent, la Târgul organizat de Clubul Internațional al Femeilor (IWC) au participat peste 60 de Ambasade de pe cinci continente, ONG-uri şi asociaţii, care au realizat în total 70 de standuri.
Târgul anual de Crăciun are drept scop promovarea produselor autohtone ale ţărilor care îşi au reprezentanţă diplomatică la Sofia, iar resursele financiare colectate în urma realizării producţiei prezentate spre vînzare sunt donate în scopuri caritabile.
Printre produsele expuse de către ambasada Republicii Moldova în Bulgaria s-au numărat vinurile şi divinurile din regiunile Republicii Moldova, dulciurile autohtone, produsele de patiserie, dar și sucuri, mezeluri, produse cosmetice. La acelaț stand au fost prezentate covoarele din fire naturale de lână cu ornamente naţionale, articole confecţionate manual şi suveniruri. Toate acestea au prezentat un interes deosebit pentru vizitatorii bulgari şi pentru întreg corpul diplomatic de la Sofia.

15370139_212577312520217_5306810372007574977_o
Pentru servirea unei cauze nobile şi pentru suportul acordat la buna desfășurare a evenimentului, Ambasada Republicii Moldova în Bulgaria, în frunte cu șeful Misiunii ambasadorul Ștefan Gorda, a adus cele mai sincere mulţumiri companiilor producătoare din țara noastră, precum și Consulatului onorific al Republicii Moldova din Plovdiv.

Vector European