Să trăim ca-n Europa!

Chișinaul va găzdui în curînd un For al Societății Civile din țările PaE și UE

Chișinaul va găzdui în curînd un For al Societății Civile din țările PaE și UE

31/05/2015
|
0 Comments
|

Circa 200 de reprezentanți ai societății civile se vor întâlni în această vară la Chișinău pentru un eveniment regional cu genericul “Cum să consolidăm societatea civilă? Obstacole. Oportunități. Impact”.

Timp de două zile, pe 22-23 iunie curent, ONG-iști din țările Parteneriatului Estic și din Uniunea Europeană vor avea oportunitatea sa-și împărtășească experiența, să-și identifice noi parteneri și să discute despre cele mai bune practici și lecții învățate în divese domenii de gestionare a proiectelor, finanțate de UE.

Întâlnirea va avea loc într-un format “open space”, care va permite participanților să abordeze și să-;i concentreze atenția pe probleme de importanță majoră, pentru a le dicuta atăt în cadrul unor rețele, căt și în grupuri de interese mai mici. Scopul acestui eveniment este de a consolida ideile nascute în cadrul brainstorming- urilor și a le da viață.

La finalul evenimentului, va fi ediat un manual în format digital, care va cuprinde ideile principale discutate și recomandările elaborate in timpul conferintei.

Sursa: http://www.csdialogue.eu/news/regional-networking-event-civil-society-facility-projects-will-meet-moldova