Să trăim ca-n Europa!

Au fost realizate 21 de măsuri privind implementarea Acordului de Asociere cu UE

Au fost realizate 21 de măsuri privind implementarea Acordului de Asociere cu UE

20/03/2016
|
0 Comments
|

Comisia guvernamentală pentru integrare europeană a evaluat stadiul de îndeplinire a calendarului de eliminare a restanţelor şi realizare a obiectivelor incluse în Foaia de parcurs pentru implementarea Acordului de Asociere Moldova-UE. Astfel, din acţiunile planificate pentru luna martie au fost realizate 21 de măsuri, iar pentru 18 acţiuni a fost depăşit termenul limită, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, premierul Pavel Filip le-a prezentat membrilor Comisiei guvernamentale pentru integrare europeană recomandările şi concluziile recentei vizite a delegaţiei executivului la Bruxelles. Şeful Guvernului a cerut instituţiilor responsabile să facă eforturi pentru realizarea măsurilor restante în cel mai scurt timp posibil, menţionând că întârzierile vor fi sancţionate.

În cadrul şedinţei, mai multe instituţii, printre care Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Ministerul Tineretului şi Sportului, Biroul Relaţii Interetnice şi Consiliul Coordonator al Audiovizualului au prezentat propriile rapoarte cu privire la stadiul implementarii acţiunilor din luna martie.

Sursa: ipn.md