Să trăim ca-n Europa!

Ambasada Marii Britanii invită la Școala de vară tinerii lideri

Ambasada Marii Britanii invită la Școala de vară tinerii lideri

15/06/2015
|
0 Comments
|

Programul școlii de vară este menit să ajute tinerii activi să-și dezvolte aptitudini și deprinderi de lider, cum ar fi: planificare strategică, gândire critică, discursul public, soluționarea problemelor, aptitudini de negociere și de luare a deciziilor. Școala de vară a ambasadei britanice reprezintă o oportunitate pentru tinerii lideri de pe ambele maluri ale râului Nistru să se întâlnească, să comunice și să afle mai mult unii despre alții, precum și să elaboreze proiecte comune.

În cadrul școlii se vor desfășura module de dezbateri după modelul Parlamentului britanic, precum și module în domeniul conflictologiei, științelor politice, și identificării problemelor și soluțiilor. Participanții vor avea posibilitatea să-și dezvolte abilitățile de lider și spiritul de echipă, să îmbunătățească comunicarea interculturală, precum și să comunice cu experții naționali și internaționali din domeniile anunțate. Vârsta participanților este între 18 și 35 de ani. Școala de vară va avea loc între 12 și 17 iulie într-o stațiune din afara orașului Chișinău. Limba de lucru în cadrul școlii este rusa.

Persoanele interesate pot trimite CV-ul și formularul de participare completat în limba rusă la adresa: applications.chisinau@gmail.com copie la projects.chisinau@fco.gov.uk până la data de 21 iunie 2015. Pentru a afla mai multe informații puteți să scrieți pe adresa electronică indicată cu mențiunea “Solicitare informații” în titlu. Rezultatele procesului de selectare vor fi anunțate până la 26 iunie.

Sursa: Ambasada Marii Britanii în RM