Să trăim ca-n Europa!

Usatîi și Dodon: Cerem convocarea de urgență a ședinței Parlamentului

Usatîi și Dodon: Cerem convocarea de urgență a ședinței Parlamentului

03/10/2015
|
0 Comments
|

Liderii partidelor de stânga, Igor Dodon și Renato Usatîi, au cerut, cu câteva clipe în urmă, convocarea de urgență a ședinței Parlamentului pentru a decide prin vot demisiile în lanț pe care le cer protestatarii. Ei au preîntâmpinat că dacă cerințele lor nu vor fi respectate, ei vor întreprinde următorii pași.
„Ceea ce s-a întâmplat azi-noaptea poate să se întâmple în câteva locații în același timp, pot fi blocate drumurile în țară concomitent. Astăzi le dăm un semnal că trebuie să pleacă. Fiți atenți, pot apărea oameni care să vrea să ne destabilizeze. Dar noi la sigur suntem mai puternici, pentru că luptăm pentru adevără și libertatea oamenilor”, a declarat de pe scena „Orășelului Victoriei” Renato Usatîi.

Și liderul socialiștilor a făcut preîntâmpinări la limita amenințărilor. „Băieți, dacă nu plecați de bună voie, presiunile vor crește. Tot ce a fost până acum e floare la ureche. Cerem pentru ziua de mâine ședința extraordinară a Parlamentului în componență deplină. Mâine, socialiștii, toți 24 de deputați, vom fi la ora 11:00 în ședință pentru a pune la punct toate întrebările. Cer deputaților din alte fracțiuni să fie și ei aici”, a spus Dodon.

La finalul discursului, liderii PSRM și PPPN au anunțat că vor organiza seara o cupă la fotbal și la șah, iar Usatîi le-a promis în glumă câștigătorilor că „vor dormi o săptămână la Condrița cu all inclusive”.

Sursa: agora.md