Să trăim ca-n Europa!

Țările Grupului de la Vișegrad anunță un concurs de granturi

Țările Grupului de la Vișegrad anunță un concurs de granturi

04/04/2015
|
Comments off
|

Țarile Grupului de la Visegrad anunță un concurs de granturi. Scopul acestui consurs este de a sprijini proiecte pe termen lung, care să promoveze experiența unica a celor patru state: Cehia, Polonia, Slovacia și Ungaria, in procesul cooperarii regionale, a transformărilor democratice și integrarii europene.

Granturile vor fi destinate țărilor Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Moldova and Ukraine. Țarile Grupului de la Visegrad își propun în acest mod să sprijine consolidarea capacităților instituționale, dezvoltarea societății civile și proceselor de reformare și transformare în țările Parteneriatului Estic. Proiectele depuse trebuie să se încadreze in unul dintre cele patru compartimente: 1. Consolidarea instituțională a societății civile și mass-media, 2. Statul de drept și Buna Guvernare, 3. Transfer de experiență de la V4 spre țările PE, 4. Cooperarea Regională.

Valoarea totală a fondului de granturi este de  600,000 euro, iar termenul limită de depunere a cererilor este 30 aprilie 2015.

Valoarea unui proiect nu trebuie să depașească suma totală de 100.000 euro.

Mai multe detalii vedeti aici:

Grant guidelines and rules:
On-line application form: