Să trăim ca-n Europa!

PLDM, PD şi PL au definitivat acordul de constituire a alianţei de guvernare

PLDM, PD şi PL au definitivat acordul de constituire a alianţei de guvernare

16/07/2015
|
0 Comments
|

Grupul de lucru format din experţii PLDM, PD şi PL a definitivat acordul de constituire a viitoarei alianţe de guvernare. Declaraţia a fost făcută de deputatul democrat Sergiu Sîrbu, transmite CURENTUL.

„Noi astăzi, grupul de lucru de experţi ai partidelor, am defenitivat acordul de constituire a alianţei. Practic la nivel de 99% este gata, au mai rămas cîteva momente de precizare pur redacţionale. Sperăm deja liderii să ajungă la un acord politic privind responsabilităţile pe fiecare domeniu. În principiu textul acordului poate fi semnat în orice moment”, a declarat Sergiu Sîrbu.

Potrivit liberalului Valeriu Munteanu, pe parcursul zilei de mîine, la reuniunea împreună cu liderii, urmează să fie definitivate anumite elemente care nu au putut fi rezolvate astăzi.

„Mîine urmează să lucrăm asiduu asupra programului de guvernare. Există cîteva formulări care nu au fost convenite de părţi şi care urmează să fie reformulare, introduse alte formulări sau scoase din textul acordului de constituire a alianţei. Urmează să fie identificate aceste formulări care ar întruni consensul tuturor părţilor”, a conchis deputatul.

Sursă: http://curentul.md/