Să trăim ca-n Europa!

Partidul Platforma „Demnitate şi Adevăr” îndeamnă guvernarea să-şi dea demisia

Partidul Platforma „Demnitate şi Adevăr” îndeamnă guvernarea să-şi dea demisia

26/08/2016
|
0 Comments
|

În ajunul Zilei Independenţei Republicii Moldova, Partidul Politic Platforma „Demnitate şi Adevăr” îndeamnă guvernarea să-şi dea demisia. Declaraţia se conţine în mesajul dedicat evenimentului şi a fost făcută publică în cadrul unui briefing, relatează Mesager.
Liderul formaţiunii, Andrei Năstase a precizat că deși ţara noastră a împlinit 25 de ani de independenţă, după un sfert de secol de speranță și tranziție, viitorul arată și mai sumbru decât trecutul.

„După un sfert de secol de speranţe şi tranziţie, viitorul ţării arată şi mai sumbru decât trecutul. Este timpul să facem bilanţul, de unde am pornit, unde am ajuns şi pe ce drum mergem în viitor. Avem o ţară bolnavă de sărăcie, corupţie şi nedreptate”, a declarat Andrei Năstase, citat de Radio Moldova Actualități.

Potrivit lui, ne mai aparţin doar simbolurile naţionale, limba, tricolorul, imnul şi dreptul la istorie, restul – în 25 de ani ne-au fost furate.

„Nu avem ce sărbători, decât un sfert de secol de eşecuri. Oamenii nu au chef de parade şi focuri de artificii, atunci când nu au cu ce îşi procura medicamente şi cu ce achita facturile. Mă adresez către guvernanţi, la 25 de ani de Independenţă, să vă daţi cu toţii demisia. Ţara are nevoie de o altfel de guvernare, are nevoie de un preşedinte al poporului”, a mai spus liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase.

Valentin Dolganiuc, membru al Platformei „DA”, citat de Moldova 1, a specificat că la cei 25 de ani de Independenţă, trebuie să batem alarma de mobilizare, pentru a salva populaţia de colapsul ce se apropie cu paşi rapizi.

Sursa: trm.md