Să trăim ca-n Europa!

ONG-uri din domeniu invită la o discuție privind problemele în domeniul mass-media

ONG-uri din domeniu invită la o discuție privind problemele în domeniul mass-media

06/04/2015
|
Comments off
|

Organizaţiile neguvernamentale din domeniul mass-media (Asociaţia Presei Independente, Centrul pentru Jurnalism Independent şi Asociaţia Presei Electronice) Vă invită la masa rotundă
Problemele stringente şi reformele necesare în domeniul mass-media” care va avea loc marţi, 7 aprilie 2015, cu începere de la ora 10.00, în sala de conferinţe a Hotelului Jolly Alon (mun. Chişinău, str. Maria Cebotari, 37).

În cadrul mesei rotunde, se va discuta despre etapa actuală şi calitatea reformelor în domeniul mass-media, vor fi examinate prevederile Programului de activitate al Guvernului Republicii Moldova 2015-2018 care vizează mass-media, proiectulRegulamentului cu privire la procedura şi condiţiile de eliberare a licenţelor de emisie digitale şi a autorizaţiilor de retransmisie digitale pentru utilizarea multiplexurilor, elaborat de CCA, acţiunile necesare pentru asigurarea reformelor în domeniul audiovizualului şi dezvoltarea presei independente.

La eveniment sunt invitaţi reprezentanţi ai Parlamentului şi Guvernului, membrii Comisiei parlamentare de specialitate, experţi în domeniul mass-media, reprezentanţi ai misiunilor diplomatice în Republica Moldova, patroni de media, editori, jurnalişti, lideri de opinie.

Participarea Dvs. la această masă rotundă va fi foarte utilă pentru dezbaterea calitativă a temelor anunţate. Dacă însă nu veţi putea participa la eveniment, solicităm să delegaţi un reprezentant.

Sursa: API