Să trăim ca-n Europa!

Ministrul Grama și Ambasadorul Ioniță au discutat despre fortificarea relețiilor comerciale în domeniul agro-alimentar

Ministrul Grama și Ambasadorul Ioniță au discutat despre fortificarea relețiilor comerciale în domeniul agro-alimentar

10/02/2017
|
0 Comments
|

Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare Eduard GRAMA l-a primit pe 8 februarie, pe Excelența Sa Daniel Ioniță, Ambasadorul României în Republica Moldova. Potrivit unui comunicat de presă, oficialii au discutat despre acordurile bilaterale în domeniul agriculturii și posibilitatea inițierii unor noi colaborări.

La întrevederea de miercuri 8 februarie, cu Excelența Sa Daniel Ioniță, Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare Eduard GRAMA a subliniat excelenta cooperare în domeniul agro-alimentar dintre cele două țări, precum și sprijinul constant de care se bucură țara noastră din partea colegilor din România. Totodată s-a discutat despre fortificarea relețiilor comerciale în domeniul agro-alimentar și despre potențialul domeniului agrar al Republicii Moldova.

La rândul său Ambasadorul român a reiterat sprijinul României pentru parcursul european al Republicii Moldova precum și susținerea proiectele investiționale care au drept scop modernizarea sectorului agricol. Totodată dl Daniel Ioniță a menționt despre faptul că Republica Moldova rămîne un partener important pentru România în diferite domenii cu precum și în domeniul agrar.

Cu ocazia acestei întîlniri Ministrul Eduard GRAMA a lansat prin întermediul dlui ambasador Daniel Ioniță o invitație în Republica Moldova a omolugului său Român.
Sursa: oficial.md