Să trăim ca-n Europa!

Miniștrii de Externe ai Lituaniei și Suediei vin în Republica Moldova

Miniștrii de Externe ai Lituaniei și Suediei vin în Republica Moldova

02/05/2015
|
0 Comments
|

Miniștrii Afacerilor Externe ai Lituaniei și Suediei, Linas Linkevičius și Margot Wallström, vor efectua luni, 4 mai 2015, o vizită în Republica Moldova, la invitația șefei diplomației de la Chișinău, Natalia Gherman.

Programul vizitei include întrevederi cu președintele Parlamentului, Andrian Candu, prim-ministrul Chiril Gaburici și viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Natalia Gherman.

Discuţiile vor viza implementarea Acordului de Asociere RM-UE, Summit-ul de la Riga, precum şi domeniile prioritare de pe agenda bilaterală.

De asemenea, miniştrii de Externe ai Lituaniei şi Suediei se vor întâlni cu reprezentanţii societăţii civile şi mediului de afaceri.

De notat că săptămâna trecută la Chişinău s-a aflat ministrul de Externe al Estoniei Keit Pentus-Rosimannus. În cadrul întrevederilor cu premierul Chiril Gaburici şi ministrul de Externe Natalia Gherman, Keit Pentus-Rosimannus.a discutat despre parcursul european al ţării noastre şi implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Susra:MAEIE
Foto: urm.lt