Președinta spune că pășește cu încredere pe calea schimbării în bine. „Contez pe oamenii de treabă din instituțiile publice. Să știți că și voi puteți conta pe mine – o să-i sprijin pe cei care își fac lucrul bine. Voi cere de la instituții nimic altceva decât ce cer cetățenii de la mine. Să lucreze onest. În fiecare zi”, subliniază Maia Sandu
Ea a mulțumit susținătorilor pentru încredere și spune că a simțit, în ziua învestirii, bunăvoința, speranțele și optimismul cetățenilor pentru un viitor mai bun. „Mi-aș fi dorit să fim împreună, însă trebuie să avem grijă unii de alții și să evităm, pe cât este posibil, adunările mari. Vă promit că vom avea numeroase ocazii să ne adunăm, să ne bucurăm împreună, să fim aproape. Am planuri mari pentru țara noastră, dar nu le pot realiza de una singură. Eu am nevoie de ajutorul vostru, dragi moldoveni! Noi avem nevoie unii de alții, pentru a face ordine și pentru a construi o țară bună pentru toți. Lupta noastră împotriva corupților nu va fi ușoară, dar vă spun cu toată încrederea și responsabilitatea că noi o să câștigăm această luptă”, se arată în adresarea președintei.
În opinia sa, Moldova este țara oamenilor buni, iar în țara oamenilor buni fiecare reușește. „Acesta este crezul pentru care vom lucra împreună în următorii patru ani! Acesta este angajamentul meu față de voi, pe care îl iau cu inima deschisă și cu coloana dreaptă”, a încheiat mesajul președinta.