Să trăim ca-n Europa!

East Invest: IMM-urile din Republica Moldova într-o vizită de documentare în Țările Baltice

East Invest: IMM-urile din Republica Moldova într-o vizită de documentare în Țările Baltice

29/05/2015
|
0 Comments
|

În cadrul proiectului finanțat de UE, EastInvest, delegați din partea a zece IMM-uri din industria textilă și din agribusiness, precum și reprezentanți ai Ministerului Economiei și Camerei de Comerț și Industrie din Republica Moldova au vizitat recent Țările Baltice.
 
În timpul călătoriei, participantii s-au întâlnit cu potențiali parteneri de afaceri în sesiunile B2B si au prezentat Moldova ca pe o destinație pentru potențiale investiții din partea companiilor baltice.
 
Oamenii de afaceri din Moldova au vizitat mai multe companii din Lituania, Estonia și Letonia, unde au obținut mai multe cunoștințe privind cerințele de certificare, standardele europene de calitate, normele de ambalare, etichetare și igiena.
 
East Investiții este un proiect regional de promovare a investițiilor și comerțului pentru dezvoltarea economică a regiunii de Est. El a fost lansat în cadrul Parteneriatului Estic al UE. Publicul său țintă sunt organizații de sprijinire a afacerilor și întreprinderile mici și mijlocii din șase țări ale Parteneriatului Estic (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova, Ucraina). Proiectul East Invest este finanțat de Uniunea Europeană, gestionat de Camera de Comerț și Industrie din RM și implementat de către EUROCHAMBRES Alliance Est.
Sursa: http://www.enpi-info.eu/maineast.php?id=41005&id_type=1&lang_id=450