Să trăim ca-n Europa!

Ziua Europei în Moldova este lansată

Ziua Europei în Moldova este lansată

05/05/2021
|
0 Comments
|

Asăzi,  5 mai, în Republica Moldova este lansat programul de acțiuni dedicat  Zilei Europei. Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, împreună cu Ambasadele Statelor Membre UE acreditate în Republica Moldova și Ambasadele țărilor Parteneriatului Estic, organizează pe parcursul lunii mai o serie de evenimente educaționale, culturale și interactive, cu prilejul Zilei Europei. Al doilea an, Ziua Europei este marcată în Republica Moldova timp de o lună la TV, Radio, online., care, de fapt va conține un program pe parcursul întregii luni.

Prin această inițiativă, Uniunea Europeană rămâne aproape de cetățenii Republicii Moldova, aducând-le acasă o serie de evenimente online care să marcheze valorile europene, în pofida acestei perioade pline de provocări.
https://www.youtube.com/watch?v=1gVevgm4OZs
TV Moldova-1 va avea o ediție specială dedicată Zilei Europei, care va demara pe 9 mai cu începere de la 13.30. Începand cu 10 mai, în fiecare luni la 19.50, în cadrul emisiunii ”Dimensiunea Diplomatică, veți pute urmări interviuri cu ambasadorii statelor-membre UE despre comunitatea europeană și percepția lor asupra comunitășii europene.